Ligging Groepsaccommodatie de Stolp Texel

De Stolp ligt ongeveer 3 km van het Noordzeestrand, Het Dennenbos en de veerhaven Den Helder-Texel. U vindt ons aan de zuidgrens van het karakteristieke dorpje Den Hoorn nabij het Nationaal Park de Duinen van Texel, natuurgebieden de Horsmeertjes en de Petten. Het terrein is aan drie zijden omgeven door grasland waarop echte Texelse fokschapen grazen.

SUPERMARKT

In Den Hoorn bevindt zich een supermarkt op ca. 300m van de accommodatie. In de winkel bevindt zich een slagerij en een aparte brood afdeling. Tevens is het mogelijk om boodschappen te laten bezorgen.

RESTAURANTS

In het dorp zijn verschillende soorten restaurants te vinden van theater restaurant tot een culinaire maaltijd of gewoon eenvoudig en lekker eten.

FIETSEN

De Stolp is gelegen aan het uitgebreide Texelse fietspadennet van maar liefst 140 km lang. U kunt een fiets huren in het dorp Den Hoorn of bij de veerpont. Ook kunt u fietsen bij de accommodatie laten bezorgen. 

MARKTEN EN EVENEMENTEN

Den Hoorn heeft veel te bieden

  • In de zomer wordt in ons dorp iedere donderdag een braderie georganiseerd door Stichting Hoornder Donderdagen met gezellige kraampjes en een wisselende activiteit zoals ringsteken.
  • Deze stichting organiseert tevens de jaarlijkse landbouwdag in ons dorp. Met gezellige kraampjes, allerlei demonstraties met paarden, met een vee- en vogelkeuring en een oude trekker en landbouwshow.
  • Elke twee jaar pakt Den Hoorn uit met Broadway Texel, een groots opgezet huiskamerfestival.
  • Om het jaar wordt Klifhanger georganiseerd, een manifestatie van kunst op locatie. Locatie Den Hoorn en omgeving.
  • Jaarlijks vindt in Den Hoorn Jazz on the Waves plaats, festival voor Jazz, Improvisatie en Wereldmuziek.

ROUTEBESCHRIJVING NAAR DE STOLP

Zie route >>

BEZICHTIGING

Het bezichtigen van de accommodatie is alleen mogelijk op afspraak.

ADRES

Groepsaccommodatie De Stolp
Stolpweg 35 
1797 AW Den Hoorn Texel
0222 319372
info@destolp-texel.nl