Prijzen en bezetting

Onze groepsaccommodaties zijn samen geschikt voor groepen tot maximaal 120 personen.  Alle verblijven zijn voorzien van een goed ingerichte keuken, een eetzaal, een zithoek met TV en modern sanitair.

Alle accommodaties

9 accommodaties

Dit sfeervolle groepsverblijf voor 50 personen is zeer ruim opgezet en beschikt over veel comfort. Zeer geschikt voor groepen met kinderen zoals families, jeugd sportverenigingen, schoolreisjes en andere groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Groepsaccommodatie Stolp II voor 70 personen is ruim opgezet en zeer geschikt voor groepen met kinderen zoals families, jeugd sportverenigingen, schoolreisjes, werkweken en andere groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Ons groepsverblijf Stolp II kan door middel van een scheidingswand worden gedeeld. Hierdoor ontstaan twee kleinere accommodaties voor 26 personen en voor 44 personen. Deze accommodatie is alleen te boeken in het laagseizoen en in sommige weekenden van het hoogseizoen. Zeer geschikt voor groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Ons groepsverblijf Stolp II kan door middel van een scheidingswand worden gedeeld. Hierdoor ontstaan twee kleinere accommodaties voor 26 personen en voor 44 personen. Deze accommodatie is alleen te boeken in het laagseizoen en in sommige weekenden van het hoogseizoen. Zeer geschikt voor groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Ons sfeervolle groepsverblijf Stolp III kan door middel van een scheidingswand verkleind worden. Hierdoor ontstaat een kleinere accommodatie geschikt voor max. 24 personen. Het afgesloten deel wordt tijdens uw verblijf niet aan andere mensen verhuurd. Deze accommodatie is alleen te boeken in het laagseizoen en in sommige weekenden van het hoogseizoen. Zeer geschikt voor groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Groepsaccommodatie De Stolp bestaat uit twee groepsverblijven welke samen geschikt zijn voor 120 personen. Stolp II beschikt over 13 slaapkamers voor in totaal 70 personen. Stolp III beschikt over 9 slaapkamers voor in totaal 50 personen. Beide gebouwen staan om het gezellige midden terrein heen waar zich de airtrampoline en de schommels bevinden. Zeer geschikt voor groepen met kinderen zoals families, jeugd sportverenigingen, schoolreisjes en andere groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Ons sfeervolle groepsverblijf Stolp III (max. 50 pers.) kan door het afsluiten van een slaapkamer verkleind worden. Hierdoor ontstaat een kleinere accommodatie geschikt voor max. 44 personen. Het afgesloten deel wordt tijdens uw verblijf niet aan andere mensen verhuurd. Deze accommodatie is alleen te boeken in het laagseizoen en in sommige weekenden van het hoogseizoen. Zeer geschikt voor groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Ons sfeervolle groepsverblijf Stolp III (max 50 pers.) kan door het afsluiten van een aantal slaapkamers verkleind worden. Hierdoor ontstaat een kleinere accommodatie geschikt voor max. 32 personen. Het afgesloten deel wordt tijdens uw verblijf niet aan andere mensen verhuurd. Deze accommodatie is alleen te boeken in het laagseizoen en in sommige weekenden van het hoogseizoen. Zeer geschikt voor groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.

Ons sfeervolle groepsverblijf Stolp III (max. 50 pers.) kan door het afsluiten van een aantal slaapkamers verkleind worden. Hierdoor ontstaat een kleinere accommodatie geschikt voor max. 38 personen. Het afgesloten deel wordt tijdens uw verblijf niet aan andere mensen verhuurd. Deze accommodatie is alleen te boeken in het laagseizoen en in sommige weekenden van het hoogseizoen. Zeer geschikt voor groepen waarbij kinderen aanwezig zijn.